Nastan 27.10.2018

ROAD SHOW SATEL&DAHUA

27.10.2018 год.

 

Почитувани,

 

Ни беше голема чест и задоволство што присуствувате на Едукативниот семинар организиран од нашата Компанија Визард Системи.

На овој Едукативен семинар главна тема беше Видео Надзорот на светскиот производител Dahua и Интелегентните Алармни Системи на европскиот производител Satel.

Со цел подобрување и поефикасно искористување на техничките можности на техничката опрема на Наше и Ваше задоволство главни предавачи беа технички експерти од Dahua и Satel.

Големо задоволство ни беше што успеавме на едно место да ги собереме колегите од цела Македонија кои си разменија доста искуства меѓу нив на кафе паузите и главната закуска.

Се гледаме повторно.

 

Ви благодариме,

Визард Системи

ROAD SHOW Satel & Dahua

Напишете коментар