Dahua камери

Визард Системи Ви нуди најголем избор на камери од светскиот познат бенд - Dahua.

Dahua снимачи

Одберете го вашиот перфектен видео надзорен систем со избор на 4,8,16 или 32 канални снимачи.

Хард Дискови

Сакате Вашите податоци да бидат зачувани? Огромен избор на 24/7 харддискови од 1ТБ па нагоре.

Монтажа и Инсталација

Визард Системи Ви нуди монтажа и инсталација низ цела територија на Македонија.

Држачи за монитори

Одберете уникатни држачи за Вашите монитори

CCTV Монитори

Професионално монитори за видео надзор.

Батерии/УПС

Батерии и УПС системи.

Останати производи

Конектори, канали, кабел, црева, скриени камери...

ЦЕНОВНИК

Погледнете го комплетниот ценовник за категоријата на видео надзорни системи. За дополнителни прашања, можете да не
контактирате на 02 246 9999.


Работно време:
[Понеделник/Петок: 08:00 – 16:00 ч.]
[Сабота: 08:00 – 14:00 ч.]

Напишете коментар