Maшини за обработка на кованици – детали

Maшини за обработка на кованици

детали
Screenshot_2

Металните пари се составен дел од секојдневното работење, а нивното манипулирање знае да биде макотрпно и да трае со часови доколку не се користат професионални машини за обработка на истите.
За да не губите време и енергија за рачно броење и сортирање на кованите пари, инвестирајте во професионална машина, бидете чекор понапред и издигнете го Вашето работење на повисоко ниво.
Располагаме со модели на машини за обработка на кованици со различни капацитети и брзини.

Во асортиманот на машини за кованици ќе најдете модели од светски познатиот бренд за банкарска опрема CTcoin, Pelican 309 и  Zebra 309 водечки модели во својата обаст.

Наша топла препорака се моделите Pelican 309 S+ и Zebra 309, за справување со големи количества на метални пари, за брзо пребројување и сортирање. Овие модели имаат најголема примена во трезори, маркети, фирми за кафемати, патарини…

Или пак малите компактни деск топ модели на брендот Musashi BR 30 и Musashi BR 25, брзи и многу лесни за употреба, не зафаќаат многу простор, а ќе Ви заштедат скапоцено време.

Металните пари се составен дел од секојдневното работење, а нивното манипулирање знае да биде макотрпно и да трае со часови доколку не се користат професионални машини за обработка на истите.
За да не губите време и енергија за рачно броење и сортирање на кованите пари, инвестирајте во професионална машина, бидете чекор понапред и издигнете го Вашето работење на повисоко ниво.
Располагаме со модели на машини за обработка на кованици со различни капацитети и брзини.

Во асортиманот на машини за кованици ќе најдете модели од светски познатиот бренд за банкарска опрема CTcoin, Pelican 309 и  Zebra 309 водечки модели во својата обаст.

Pelican

Наша топла препорака се моделите Pelican 309 S+ и Zebra 309, за справување со големи количества на метални пари, за брзо пребројување и сортирање. Овие модели имаат најголема примена во трезори, маркети, фирми за кафемати, патарини…

musashi 25 i 30 zaedno

Или пак малите компактни деск топ модели на брендот Musashi BR 30 и Musashi BR 25, брзи и многу лесни за употреба, не зафаќаат многу простор, а ќе Ви заштедат скапоцено време.

Untitled

Напишете коментар