Автоматика за врати на лизгање – детали

Автоматика за врати на лизгање

детали

Автоматика за лизгачки врати е едноставен и лесен систем за користење и истиот се состои од мотор кој ја бутка врата (отвора и затвора), напојување, шина, сигнална сијаличка и далеченски управувач. Исто така овој систем може да се контролира и преку мобилен телефон

Мотори за врати на лизгање

logo_site
Screenshot_1

 

BENINCA KPONY SCORR
КИТ за лизгачка врата до 350 kg:
– моторен погон PONY324 (24 VDC) со вградена автоматика и приемник за далечинско управување и систем за штедење на енергија (ESA SYSTEM)
– едно далечинско
– пар сигурносни ќелии PUPILLA.F

 

BENINCA KMS5.P
КИТ за лизгачка врата до 500 kg:
– моторен погон KBULL со вградена автоматика и приемник за далечинско командување;
– едно далечинско;
– пар сигурносни келии;
– лампа со трепкачко светло и антена.
Self locking electromechanical operator suitable for residential use; Vertical and horizontal fixing positions adjustable; Power supply: 230 Vac (50-60Hz); Motor supply: 230 Vac; Max absorbed current: 1,6 A; Max Thrust: 390 N; Opening speed: 11 m/min; Protection level: IP44; Operating temperature: -20°C – 50°C

 

BENINCA KBULL8M
КИТ за лизгачка врата до 800 kg:
– моторен погон KBULL со вградена автоматика и приемник за далечинско командување;
– едно далечинско;
– пар сигурносни келии;
– лампа со трепкачко светло и антена.
Power supply: 230 Vac; Motor supply: 230 Vac; Max absorbed current: 2,6A; Max Thrust: 940 N; Opening speed: 10.5 m/min; Protection level: IP44; Operating temperature: -20°C – 50°C

 

BENINCA BULL10M
Мотор за лизгачка врата до 1000 kg:
Power supply: Vac 230 ; Motor supply: Vac 230 ; Max. absorbed current: 1,6 A ; Thrust: 1000 N ; Opening speed: 10,5 m/min ; Operation cycle: 40% ; Protection level: IP44 ; Operating temp.: -20°C ~+50°C ; Max gate weight: 1000kg ; Magnetic limit switches: No ; Weight: 18,7 kg

BENINCA BULL20M.S
Мотор за лизгачка врата до 2000 kg:
Power supply: 230 Vac (50-60Hz); Motor supply: 230 Vac ; Max absorbed current: 2.9 A ; Max Thrust: 1667 N ; Opening speed: 10.5 m/min ; Operation cycle: 40% ; Protection level: IP44 ; Operating temperature: -20°C ~+50°C ; Max gate weight: 2000kg ; Magnetic limit switches: YES ; Weight: 21.6 kg

Напишете коментар