Увид, планирање подготовка и инсталирање на професионални звучни системи за најразлични објекти како: магацини, работилници, маркети, бутици, трговски центри, компании, апартмани, домови, станови и сл.

Системите за озвучување допринесуваат за пријатен амбиент во целиот објект, а воедно овозможуваат вашата порака да стигне до сите корисници на објектот (пример соопштение во училиште, побрза комуникација со работниците во големи магацини или работилници, комуникација во маркети и сл.)

Плафонските звучници го придушуваат шумот и бучавата, како во големи така и во помали простории, одржувајќи совршена разбирливост на тоновите во склоп на ниска дисторзија.

Ценовници

Ценовник

Погледнете ја целосната листа
(Ценовникот се превзема автоматски во Вашиот уред)

Види ценовник

Напишете коментар