Заштитни подвижни огради

Заштитни подвижни огради

Огради, Заштита, Концерти, Настани, Натпревари, Ogradi, Zastita, Koncerti, Nastani, Natprevari

Најдобро и најпрактично решение за органичување на пристап. Нови заштитни огради во Визард Системи. Периметарска заштита со високи и ниски огради. Идално решение за контрола на движење за време на концерти, настапи, спортски натпревари, конференции и сл.

Достапни цени, висок квалитет и едноставни за поставување и монтирање.

Ниски огради (220х120 cm)

Високи огради (300х200 cm)

1 (1)-01
2 (1)-01
3 (1)-01
4 (1)-01
5 (1)-01
6 (1)-01

Ценовници

Околу информации за цените јавете се на 02 246 9999

Напишете коментар