Домофонија и видеодомофонија

Домофонија и видеодомофонија

Ценовник за домофонија и видеодомофонија

Погледнете го цел ценовник за домофонија и видеодомофонија во Визард Системи. Повеќе од 90% од опремата ја имаме на лагер, а може да се направи и набавка за посакувани модели и решенија.

Oбезбедете го својот дом или деловен објект со видеодомофон кој ќе ви ја зголеми контролата на пристап, така што ќе имате совршен надзор кому сакате да дозволите да пристапи.

Видеодомофоните се дел од smart house living и токму затоа Ви препорачуваме да се дел од Вашиот дом.

FARFISA Pluggy videokit 1SEPG

Color 1-way videokit in digital 2 wire Pluggy technology. Ready and complete for the installation, it is composed by dedicated elements: 7 “monitor in Sette line + video panel in Alba line with wide-angle camera ready up to 4 call buttons + power supply unit. Expandible up to 4 uses by integrating it with single monitor art. SE7PG.

FARFISA kit 6V

Домофонски позив со 6 копчиња, со 6 слушалки и напојување

Kit for multi-way audio systems

Project intercom, power supply and RP/R push button panel with MD30 push button panel.

  • RP series push-button panel (vgradliv)
  • PT524SW intercom

-Power supply PRS220:
Input: 127 or 220-230VAC – 15VA – 50÷60Hz

Outputs: 13VAC – 1A intermittent – 0.6A continuous load, 6VDC – 0.1A continuous load

zhudele-logo

Домофонија

 

Door phone kit ZHUDELE ZDL-3208AA

Домофон

2-wire connection; With unlocking function; Anti-oxidation, wearable aluminum outdoor unit; The name or room No. of the user can be displayed on the outdoor unit , along with LED indication; High-quality circuit to promise sharp clear voice; Talking distance is above 100m

Dahua

Видеофонија

4.3 Inch Analogue Kit DAHUA VTKA-VTO5000C-VTH1200CS

Видеофон
4.3” color TFT LCD display; Cat 5e system, easy installation
Monitor VTH1200CS
Video Display 4.3” color LCD, resolution: 480×272; Audio Input: 1-ch microphone input (Omni-directional electrets), 1-ch handset pickup input; Audio Output: 1-ch loudspeaker output, 1-ch handset speaker output; Bidirectional Talk: 1-ch bidirectional talk, two way; Net Interface: RJ45(non-Ethernet)plug connected with distributor, including

Ценовник

Погледнете ја целосната листа
(Ценовникот се превзема автоматски во Вашиот уред)

Види ценовник