Автоматика за крилни врати – детали

Автоматика за крилни врати

детали

Автоматика за крилни врати е составена од пар мотори кои ја буткаат вратата (да отвора и затвора), напојување, сигнална сијаличка и далеченски управувач. Исто така овој систем може да се контролира и преку мобилен телефон. Моторите се со врвен Италијански дизајн и квалитет.

Мотори за крилни врати

logo_site
крилни врати 1

 

BENINCA KBOB3024
Кит за крилни врати со должина на крило до 3m:
-два мотори
-автоматика со вграден приемник за далечинско командување
-едно далечинско
-пар сигурносни фотоќелии
-лампа со трпкачко светло и интегрирана антена

 

BENINCA KBOB3024
Кит за крилни врати со должина на крило до 3m:
-два мотори
-автоматика со вграден приемник за далечинско командување
-едно далечинско
-пар сигурносни фотоќелии
-лампа со трпкачко светло и интегрирана антена

Напишете коментар