Автоматика за врати

Автоматика за врати

Сакате да поставите приемна врата во деловниот објект за ограничување на пристап или пак сакате Вашиот двор да изгледа современо и модернистички? Во тој случај Визард ги нуди сите решенија на едно место. Врати за деловен објект или Beninca лизгачки и крилни врати кои се отвараат лесно и едноставно со далечинско и сензори кои го детектираат движењето на Вашето возило.

Автоматиката за врати се дели на 3 категории – лизгачки врати, крилни врати и гаражни врати. Овие уреди служат за полесно и поедноставно секојдневие. Со притискање на копче на далечинскиот управувач или на вашиот телефон без никаков напор ќе ја отворите својата порта или капија на вашиот имот

logo_site

Го движиме вашиот свет

Изберете го системот што најмногу одговара на вашите потреби:

tn_66571d181126513821853ca08c51e07c1e
tn_24219a34403248ee72ebe4fdbdd9aac64c
tn_8897b08c12b87fabee96d2f3ef79137f53
tn_36477af645dbf66dade39c9a299903737a
tn_18f387ad668fc0a59664ba3d6cc5a4401c