NC8500

Моделот NC 8500 е најнов и најнапреден модел од NC серијата од брендот MA и воедно најбрз бројач и фитнес сортер. Има моќност да детектира дупки, извалканост, скинати и оштетени банкноти. MG, MR, UV, IR, dual CIS и сензор за густина.
Расположиви валути: MKD, EUR & USD.

Напишете коментар