NC 6000

Моделот NC 6000 е мултивалутен, интелегентен и сигурен бројач и сортирач на банкноти со напредна технологија за детекција MG, UV, IR, 3D и SIZE.
Расположиви валути: MKD, EUR, USD, CHF & GBP.

Напишете коментар