Сигурносни пломби и кеси за транспорт

Сигурносни пломби и кеси за транспорт

9 Cover plombi

Визард Системи, располага со високо квалитетни кеси за транспорт на пари и повеќе модели на пластични и метални сигурносни пломби за транспорт.

Поради прилагодување со европските закони за транспорт на роба во можност сме да Ви понудиме сигурносни метални пломби со ISO 17712: 2013 (E)  CERTIFICATE OF CONFORMANCE.

Нудиме и печатење како на пластичните така и на металните пломби на сериски броеви и лого на Вашата компанија.

Сигурносни пломби за внатрешен и надворешен транспорт!

Изберете сигурност за Вашите продукти при транспорт со метални или пластични сигурносни пломби 

Сигурносните пломби се користат за заштита од неавторизиран пристап притоа зголемувајќи ја сигурноста на пратката при транспортот.

Согласно европските закони за транспорт металните сигурносни пломби со своите својства и карактеристики ги исполнуваат барањата на ISO 17712:2013 (E) CETRIFICATE OF CONFORMANCE.

Спецификации за сигурносните метални пломби (1020) со кои располагамe:
-Алуминиумска глава јонизирана со цврст слој на боја – Челична сајла со дебелина од 2мм, должина на сајла 250мм

-Боја: плава и зелена;

Спецификација за сигурносните пластични пломби (65) со кои располагаме:
– Материјал: РР пластика – пластична сајла со дебелина од 2,6мм и должина на сајла 211мм
Боја: Сина и бела

Спецификација за сигурносни пластични пломби (71) со кои располагаме:
-Материјал: РР пластика и метален чип во делот на заклучување
-пластична сајла со дебелина од 3,9мм и должина на сајла 396мм
Боја: бела

* ИСПРИНТАЈТЕ ГО НАЗИВОТ НА ВАШАТА ФИРМА ИЛИ ПАК ВАШЕТО ЛОГО НА СИГУРНОСНИТЕ ПЛОМБИ.

НЕКА БРЕНДОТ БИДЕ ПРЕПОЗНАТЛИВ!

 

Во прилог погледнете примерок од моделите со ласерски принт:

Дознајте повеќе...

Изберете сигурност за Вашите продукти при транспорт со метални или пластични сигурносни пломби.

Напишете коментар