Озвучување на објекти

Озвучување на објекти

Увид, планирање подготовка и инсталирање на професионални звучни системи за најразлични објекти како: магацини, работилници, маркети, бутици, трговски центри, компании, апартмани, домови, станови и сл

Системите за озвучување допринесуваат за пријатен амбиент во целиот објект, а воедно овозможуваат вашата порака да стигне до сите корисници на објектот (пример соопштение во училиште, побрза комуникација со работниците во големи магацини или работилници, комуникација во маркети и сл.)

Плафонските звучници го придушуваат шумот и бучавата, како во големи така и во помали простории, одржувајќи совршена разбирливост на тоновите во склоп на ниска дисторзија.

1. Bluetooth аудио систем (Безжични)

2. Аудио систем за мали објекти (Апартмани, канцеларии)

3. Аудио систем за средни и големи објекти (Кафичи, Ресторани, Магацини, Маркети и сл.)

Ценовник

Погледнете ја целосната листа

Види ценовник
[/vc_column][/vc_row]
[/vc_row]

Напишете коментар