Интелeгентни Алармни Системи

Интелигентни Алармни Системи

Intelligent Alarm Systems

Безбедосниот алармен систем е дизајниран за откривање на упад – неовластен влез (кражба или провала) – во зграда или друга област. Безбедосните аларми се користат во стамбени, комерцијални и индустриски стојства за заштита од провала и кражба или имотна штета, како и лична заштита од натрапници.

Визард Системи Ви го нуди правото решение за обезбедување на вашиот дом или деловен објект со алармните системи од производителот SATEL.

Кои се Satel и по што се автентични?

Професионална заштита на секој тип на простории, како и на лицата кои престојуваат во нив, преку напредни, а сепак функционални и ефективни решенија – овие неколку зборови може да послужат како најкраток опис на мисијата на SATEL, производител на системи за безбедност со 100% европско производство.

Широкиот спектар со над 400 понудени производи обезбедува безброј можности да се создаде сигурност, домашна автоматизација, противпожарен аларм, контрола на пристап, заштита од поплава и систем за мониторинг, прилагодени на индивидуалните потреби на секој корисник.

Алармни контролни панели

Алармните системи се најважната и најголемата производствена палета на SATEL. Благодарение на широкиот опсег на понудените уреди, лесно може да одговорат на барањата со конкретни решенија и со квалитет кои ќе ги задоволат барањата на заштитениот објект. Меѓу понудените производи постојат уреди кои се разликуваат во однос на функционалноста и примената: од едноставни модули погодни за брза инсталација до напредни контролни панели кои ги комбинираат функциите на алармот со автоматизација и контрола на пристап.

Изберете го безбедносниот систем што највеќе одговара на вашите потреби:

  • Мали објекти
  • Едноставна заштита за брза инсталација
perfecta logo
  • Средни и големи објекти
  • Основна заштита со лесна контрола
versa logo
  • Средни и големи објекти
  • Сеопфатна заштита со елементи за автоматизација
integra logo
  • Големи објекти
  • Интелегентна заштита за сите барања

Ценовник

Погледнете ја целосната листа.
Со кликање на копчето, ценовник ви се
превзема (симнува) автоматски.

Види ценовник

Периметарска заштита на огради со висок степен на заштита!

Специјално дизајниран сензор кој е наменет да обезбедува сигурност и да го ограничи пристапот до објектите.

Дознај повеќе на 02 246 9999 / 075 282 727 или на contact@wizard.com.mk

Напишете коментар