ГАЛЕРИЈА: Визард Системи на Adria Security Summit

CategoriesБлог, Настани
ADRIA SECURITY SUMMIT – НАЈГОЛЕМИОТ САМИТ ЗА БЕЗБЕДНОСНА ОПРЕМА ДТУ Визард Системи ДООЕЛ како сребрен спонзор, учествуваше на најголемиот самит за компании кој се занимаваат со безбедносна опрема и обезбедување – Adria Security Summit кој се оддржа во Александар Палас. Овој настан беше наменет за компании од балканскиот регион но и ...