Face recognition е иднината на безбедносните системи

CategoriesБлог
Нема сомнение дека технологијата ја менува безбедносната индустрија. Сега, можете лесно да поседувате различни видови на безбедносни уреди опремени со иновативна технологија. Сепак, постојат различни безбедносни решенија , но најефикасни и најориентирани ...

Дознајте зошто домашната автоматизација на INTEGRA е за Вас!

CategoriesБлог
Само замислете… Станувате наутро за на работа, разбудени од звукот на вашата омилена песна, додека INTEGRA го има вклучено вашето греење на комфортен режим, а завесите од вашите прозори се отвараат автоматски, дозволувајќи на првите сончеви зраци да влезат во вашата спална…   Звучи како приказна која е премногу добра за да биде ...

ГАЛЕРИЈА: Визард Системи на Adria Security Summit

CategoriesБлог, Настани
ADRIA SECURITY SUMMIT – НАЈГОЛЕМИОТ САМИТ ЗА БЕЗБЕДНОСНА ОПРЕМА ДТУ Визард Системи ДООЕЛ како сребрен спонзор, учествуваше на најголемиот самит за компании кој се занимаваат со безбедносна опрема и обезбедување – Adria Security Summit кој се оддржа во Александар Палас. Овој настан беше наменет за компании од балканскиот регион но и ...

3 причини зошто на Вашиот бизнис му е потребен Видео Надзорен Систем!

CategoriesБлог
Како одговорен сопственик, секогаш е добра идеја да инвестирате во нови технологии кои ќе му помогнат на вашиот бизнис. Една од технологиите во кои можете да инвестирате се видео надзорните системи (CCTV). Камерите лесно може да ги заменат другите ...

Паркинг системи, автоматизирани врати, рампи и блокатори: Безбедност и контрола!

CategoriesБлог
Безбедносните рампи и системите за паркинг се составен дел на решенијата за контрола на пристап на автоматските безбедносни системи, затоа што тие се заштитени со брави, патроли со наизменична стража, стражари, блокатори на патиштата, патарини, видео ...

Се мислите дали да ставите безбедносен систем? Ве советуваме да ги прочитате овие ФАКТИ!

CategoriesБлог
Ако сè уште се сомневате дали вашиот дом или семејство може да имаат корист од купување систем за безбедност во домот, прочитајте неколку од следниве факти: -Приближно на секои 20 секунди се пријавува домашен пожар. -Куќните пожари се третата водечка ...

Важноста на сефовите во Вашите домови

CategoriesБлог
Следната статија е за сефови и вклучува: што треба да чувате во вашите сефови, колку голем сеф треба да се користи за чување за да вашите производи се безбедно чувани, заштита на предмети од пожари, провалници, оштетувања од вода… Многу е важно да ...

HDCVI видео надзор за банки и казина

CategoriesБлог
За историјата на видео надзорот, аналогната видео слика е важна компонента од која се состои секој безбедносен систем. Со можност за набљудување на заканите, снимање и складирање на видео записи, аналогните камери беа првите кои помогнаа да се намалат ...

Седум причини да го автоматизирате Вашиот дом

CategoriesБлог
Направете ги домашните задачи поедноставни Многу работи кои се повторуваат по природа може да се постигнат автоматски или со помалку чекори со користење на автоматизација на домот. Наместо да ги исклучите или да ги затемните четири различни светла кога ...

Зошто на Вас и Вашиот бизнис ви е потребен бројач за пари?

CategoriesБлог
Нормално е дека бизнисите секојдневно се обидуваат да просперираат и да растат во нивната  индустрија. Тие се обидуваат да ги намалат трошоците каде што можат и имаат простор, за да заштедат пари. Тие, исто така, се обидуваат да ги направат своите ...