Заштитата е на прво место: Нудиме безбедност!

CategoriesБлог

Видео надзорот претставува опрема за техничко обезбедување која што нуди поголема безбедност за заштита од кражба или упад во вашиот дом или деловен простор.

Целиот систем е можете да го контролирате и менаџирате преку Вашиот мобилен телефон или компјутер.

Kамерите што ги произведува Dahua се едни од најквалитетните на пазарот и можат да бидат надворешни или внатрешни камери, во зависност од потребата. Dahua гарантира висок квалитет со употреба на најнови технолошки решенија за да обезбедат сигурност и доверба кај корисниците.

Во моментов како промоција во Визард Системи можете да го обезбедите вашиот деловен простор или Вашиот дом со следниот професионален пакет со 4 Full-HD камери, снимач, 1ТБ харддиск, напојување…

Визард Системи покрај видео надзорните системи, Ви нуди и комплетна безбедност со алармните системи на полскиот бренд SATEL.

Алармните системи се најважната и најголемата производствена палета на SATEL. Благодарение на широкиот опсег на понудените уреди, лесно може да одговорат на барањата со конкретни решенија и со квалитет кои ќе ги задоволат барањата на заштитениот објект.

Меѓу понудените производи постојат уреди кои се разликуваат во однос на функционалноста и примената: од едноставни модули погодни за брза инсталација до напредни контролни панели кои ги комбинираат функциите на алармот со автоматизација и контрола на пристап. Во моментов, како целосно решение, можете да го нарачате безжичниот пакет на алармен систем по промотивна цена:

Кој се Визард Системи?

ДТУ Визард Системи ДООЕЛ е број 1 дистрибутер за безбедносна опрема за цела територија на Македонија. Формирана сме на 02.02.2005 година и постои веќе цели 15 години.

Визард Системи подготвува предлози, комплетни решенија и врши инсталација на истите и се грижи за  пуштање на системот во работа, им нуди 24 часовна поддршка на своите корисници, како и комплетна обука на купувачот за користење на опремата. Повеќе информации на нивната веб страна.

Следете ги Визард Системи и на нивната официјална Фејсбук страна за секојдневните понуди и решенија: https://www.facebook.com/wizardsystems/

Напишете коментар