Dahua контрола на пристап детали

DAHUA Систем за контрола на пристап

Детали

Решението за контрола на пристап од производителот DAHUA е широко употребувано во банки, трговски центри, училишта, аеродроми, канцеларии итн. DAHUA нуди широк спектар на интелегентни контролери, читачи и итачи на отисок. Решенијата поддржуваат специфични права на пристап до различни врати од различни луѓе. Овластувањето на корисниците претставува основа за функционирање на системот за контрола на пристап. Методот на овластување кој најчесто се користи вклучува безконтактни картици кои се единствени идентификатори на корисници во системот. Алтернативен метод за овластување вклучува внесување на лозинка на терминалните тастатури што ја елиминира потребата од носење на физички идентификатори. Во апликациите што бараат највисоки нивоа на безбедност, можно е истовремено да се користат и двете горенаведени методи. Во оваа конфигурација, пристапот се дава само за корисници кои имаат потреба од идентификатори за близина и знаат применливи лозинки за пристап.

Screenshot_2
Screenshot_3
Screenshot_4

Напишете коментар