Sale!

Сеф: Orbita

8,600.00ден 6,400.00ден

ОПИС

Големина: 200H*450L*400D(mm)
Челична конструкција, повеќе завртки
Дебелина на вратата: 5mm
Дебелина на ѕидот: 2mm
Лозинка: 1-10 цифрен број/главна лозинка / Корисничка лозинка
LED Дисплеј. Метод на отворање: Механички клуч за лозинка / замена
Нето Тежина: 13кг

Description