Обезбедете ги Вашите простории со алармните системи на Satel

CategoriesБлог

Безбедосниот алармен систем е дизајниран за откривање на упад – неовластен влез (кражба или провала) – во зграда или друга област. Безбедосните аларми се користат во стамбени, комерцијални и индустриски стојства за заштита од провала и кражба или имотна штета, како и лична заштита од натрапници.

Кои се Satel и по што се автентични?

Професионална заштита на секој тип на простории, како и на лицата кои престојуваат во нив, преку напредни, а сепак функционални и ефективни решенија – овие неколку зборови може да послужат како најкраток опис на мисијата на SATEL, производител на системи за безбедност со 100% европско производство.

Компанијата постои од 1990 година и до ден денес претставува симбол во светот на безбедносните ситеми. 

Поради интегритет во деловното работење и посебен акцент на високиот квалитет и широк спектар на производи кои ги нуди, брендот SATEL е високо ценет во индустријата за алармни системи повеќе од 30 години. Широкиот спектар со над 400 понудени производи обезбедува безброј можности да се создаде сигурност, домашна автоматизација, противпожарен аларм, контрола на пристап, заштита од поплава и систем за мониторинг, прилагодени на индивидуалните потреби на секој корисник.

Визард Системи е официјален дистрибутер на опремата на SATEL за која ви нудиме и комплетна монтажа и инсталација, како и техничка подршка на целата опрема.

Лесно користење и менаџирање преку мобилна апликација!


АЛАРМНИ СИСТЕМИ ЗА СЕКОЈА ПОТРЕБА

Алармните модели на “Perfecta” се наменети за средни и големи објекти со основна заштита и лесна контрола.

Алармните модели на “Versa” се наменети за средни и големи објекти со сеопфатна заштита и лесна контрола.

Алармните модели на “Integra” се наменети за големи објекти со интелигентна заштита сите решенија и барања.

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ!

02 246 9999 | 075 282 727
contact@wizard.com.mk

Напишете коментар