Face recognition е иднината на безбедносните системи

CategoriesБлог

Нема сомнение дека технологијата ја менува безбедносната индустрија. Сега, можете лесно да поседувате различни видови на безбедносни уреди опремени со иновативна технологија. Сепак, постојат различни безбедносни решенија , но најефикасни и најориентирани кон иднината се face recognition уредите. Препознавањето на лице се смета за иднината на безбедносните системи. Без разлика дали станува збор за инсталирање на безбедносни камери или систем за контрола на пристап во деловна просторија, секогаш ќе најдете уред или софтвер за детекција на лице како вистинска и најдобра опција.

Најдобро за систем на контрола на пристап

Без разлика дали водите голем или мал бизнис, секогаш би сакале да внимавате на вработените во деловната просторија. Ова е точката каде што треба да барате систем за биометриска посетеност. Ако користите традиционален систем за регистрирање на посетеноста, треба да се ослободите од тоа што е можно поскоро. Треба да додадете технологија за препознавање лице во вашиот биометриски систем за посетеност. На овој начин, можете да го забраните влезот на несакани или неовластени лица во вашата деловна просторија.

Подобрете ја моќноста на безбедносните камери

Кога станува збор за безбедноста на објектот без оглед дали е станбен или деловен, важноста за инсталирање на безбедносни камери не може да не е од полза. Бидејќи безбедносните камери им помагаат на луѓето да внимаваат на целокупната функционалност на деловната просторија или домот, тие се сметаат за најдобра можна опција. Но, ако сакате да ги зголемите перформансите на вашите безбедносни камери без разлика дали се дома или во канцеларија, треба да ги споите со иновативен систем за препознавање на лица.

Функции за препознавање на лице

Може да имате бесконечни можности ако инсталирате систем за препознавање на лица во вашата канцеларија или дома. Основната функционалност на системот или софтверот за препознавање лице е да се открие личноста која влегува во просторијата. На пример, ако имате инсталирано безбедносни камери опремени со механизам за препознавање на лица, можете лесно да ги откриете сомнителните луѓе во вашите згради. Тоа е секако најдобрата опција за домови, канцеларии и големи трговски центри.

Намалување на криминалните активности

Откривајќи ја моќта на препознавањето на лица, можете лесно да можете да ја намалите стапката на криминал. Да, можете да ги намалите криминалните активности во и околу вашата зграда. Бидејќи секој криминалец има одредени биометриски податоци и фотографија, па со поставување на специфична фотографија на одреден криминалец во системот за препознавање лице, можете лесно да го откриете истото. Вашиот систем за откривање на лица може лесно да препознае криминалец кога тој или таа се обидува да влезе во вашата зграда.

Дали ги поддржува постојните безбедносни уреди?

Тоа е секако најважното прашање на кое треба да се одговори соодветно. Треба да го прифатите фактот дека клучната причина зад зголемената побарувачка и популарност на системот за препознавање на лица е токму тоа што поддржува секакви постојни безбедносни уреди. На пример, ако веќе имате инсталирано безбедносни камери во вашиот дом или канцеларија, нема потреба да ги заменувате со нови уреди. Наместо тоа, само треба да инсталирате одреден софтвер и да направите неколку промени во инсталацијата на хардвер. Сега, можете да уживате во неверојатните придобивки од инсталирањето на системот за препознавање на лица.

Кој може да користи безбедносни системи со вклучена технологија за препознавање на лица?

Наједноставниот одговор на горенаведеното прашање е дека секој може да користи систем за препознавање на лица. Без разлика дали сте голема компанија, сопственик на куќа или дури и училишна зграда, секогаш можете да уживате во оваа иновативна технологија. На пример, ако сакате да го заштитите училиштето од несакани луѓе или сакате само да внимавате на активностите на учениците на училиште, системот за препознавање лице може да ви помогне. Со помош на технологијата за откривање на лице, можете лесно да препознаете студенти кои прават нешто против правилата на училиште или на колеџ. Истото може да се забележи и кога станува збор за заштита на трговски згради.

Напишете коментар

Ние користиме колачиња за да ги персонализираме содржините и рекламите, да обезбедиме функции на социјалните медиуми и да го анализираме нашиот сообраќај. Ние, исто така, споделуваме информации за вашата употреба на нашата страница со нашите партнери за социјални медиуми, рекламирање и аналитика. View more
Cookies settings
Прифати
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Privacy Policy

What information do we collect?

We collect information from you when you register on our site or place an order. When ordering or registering on our site, as appropriate, you may be asked to enter your: name, e-mail address or mailing address.

What do we use your information for?

Any of the information we collect from you may be used in one of the following ways: To personalize your experience (your information helps us to better respond to your individual needs) To improve our website (we continually strive to improve our website offerings based on the information and feedback we receive from you) To improve customer service (your information helps us to more effectively respond to your customer service requests and support needs) To process transactions Your information, whether public or private, will not be sold, exchanged, transferred, or given to any other company for any reason whatsoever, without your consent, other than for the express purpose of delivering the purchased product or service requested. To administer a contest, promotion, survey or other site feature To send periodic emails The email address you provide for order processing, will only be used to send you information and updates pertaining to your order.

How do we protect your information?

We implement a variety of security measures to maintain the safety of your personal information when you place an order or enter, submit, or access your personal information. We offer the use of a secure server. All supplied sensitive/credit information is transmitted via Secure Socket Layer (SSL) technology and then encrypted into our Payment gateway providers database only to be accessible by those authorized with special access rights to such systems, and are required to?keep the information confidential. After a transaction, your private information (credit cards, social security numbers, financials, etc.) will not be kept on file for more than 60 days.

Do we use cookies?

Yes (Cookies are small files that a site or its service provider transfers to your computers hard drive through your Web browser (if you allow) that enables the sites or service providers systems to recognize your browser and capture and remember certain information We use cookies to help us remember and process the items in your shopping cart, understand and save your preferences for future visits, keep track of advertisements and compile aggregate data about site traffic and site interaction so that we can offer better site experiences and tools in the future. We may contract with third-party service providers to assist us in better understanding our site visitors. These service providers are not permitted to use the information collected on our behalf except to help us conduct and improve our business. If you prefer, you can choose to have your computer warn you each time a cookie is being sent, or you can choose to turn off all cookies via your browser settings. Like most websites, if you turn your cookies off, some of our services may not function properly. However, you can still place orders by contacting customer service. Google Analytics We use Google Analytics on our sites for anonymous reporting of site usage and for advertising on the site. If you would like to opt-out of Google Analytics monitoring your behaviour on our sites please use this link (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/)

Do we disclose any information to outside parties?

We do not sell, trade, or otherwise transfer to outside parties your personally identifiable information. This does not include trusted third parties who assist us in operating our website, conducting our business, or servicing you, so long as those parties agree to keep this information confidential. We may also release your information when we believe release is appropriate to comply with the law, enforce our site policies, or protect ours or others rights, property, or safety. However, non-personally identifiable visitor information may be provided to other parties for marketing, advertising, or other uses.

Registration

The minimum information we need to register you is your name, email address and a password. We will ask you more questions for different services, including sales promotions. Unless we say otherwise, you have to answer all the registration questions. We may also ask some other, voluntary questions during registration for certain services (for example, professional networks) so we can gain a clearer understanding of who you are. This also allows us to personalise services for you. To assist us in our marketing, in addition to the data that you provide to us if you register, we may also obtain data from trusted third parties to help us understand what you might be interested in. This ‘profiling’ information is produced from a variety of sources, including publicly available data (such as the electoral roll) or from sources such as surveys and polls where you have given your permission for your data to be shared. You can choose not to have such data shared with the Guardian from these sources by logging into your account and changing the settings in the privacy section. After you have registered, and with your permission, we may send you emails we think may interest you. Newsletters may be personalised based on what you have been reading on theguardian.com. At any time you can decide not to receive these emails and will be able to ‘unsubscribe’. Logging in using social networking credentials If you log-in to our sites using a Facebook log-in, you are granting permission to Facebook to share your user details with us. This will include your name, email address, date of birth and location which will then be used to form a Guardian identity. You can also use your picture from Facebook as part of your profile. This will also allow us and Facebook to share your, networks, user ID and any other information you choose to share according to your Facebook account settings. If you remove the Guardian app from your Facebook settings, we will no longer have access to this information. If you log-in to our sites using a Google log-in, you grant permission to Google to share your user details with us. This will include your name, email address, date of birth, sex and location which we will then use to form a Guardian identity. You may use your picture from Google as part of your profile. This also allows us to share your networks, user ID and any other information you choose to share according to your Google account settings. If you remove the Guardian from your Google settings, we will no longer have access to this information. If you log-in to our sites using a twitter log-in, we receive your avatar (the small picture that appears next to your tweets) and twitter username.

Children’s Online Privacy Protection Act Compliance

We are in compliance with the requirements of COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act), we do not collect any information from anyone under 13 years of age. Our website, products and services are all directed to people who are at least 13 years old or older.

Updating your personal information

We offer a ‘My details’ page (also known as Dashboard), where you can update your personal information at any time, and change your marketing preferences. You can get to this page from most pages on the site – simply click on the ‘My details’ link at the top of the screen when you are signed in.

Online Privacy Policy Only

This online privacy policy applies only to information collected through our website and not to information collected offline.

Your Consent

By using our site, you consent to our privacy policy.

Changes to our Privacy Policy

If we decide to change our privacy policy, we will post those changes on this page.
Save settings
Cookies settings