Дознајте зошто домашната автоматизација на INTEGRA е за Вас!

CategoriesБлог
Само замислете… Станувате наутро за на работа, разбудени од звукот на вашата омилена песна, додека INTEGRA го има вклучено вашето греење на комфортен режим, а завесите од вашите прозори се отвараат автоматски, дозволувајќи на првите сончеви зраци да влезат во вашата спална…   Звучи како приказна која е премногу добра за да биде ...

ГАЛЕРИЈА: Визард Системи на Adria Security Summit

CategoriesБлог, Настани
ADRIA SECURITY SUMMIT – НАЈГОЛЕМИОТ САМИТ ЗА БЕЗБЕДНОСНА ОПРЕМА ДТУ Визард Системи ДООЕЛ како сребрен спонзор, учествуваше на најголемиот самит за компании кој се занимаваат со безбедносна опрема и обезбедување – Adria Security Summit кој се оддржа во Александар Палас. Овој настан беше наменет за компании од балканскиот регион но и ...

3 причини зошто на Вашиот бизнис му е потребен Видео Надзорен Систем!

CategoriesБлог
Како одговорен сопственик, секогаш е добра идеја да инвестирате во нови технологии кои ќе му помогнат на вашиот бизнис. Една од технологиите во кои можете да инвестирате се видео надзорните системи (CCTV). Камерите лесно може да ги заменат другите ...

Седум причини да го автоматизирате Вашиот дом

CategoriesБлог
Направете ги домашните задачи поедноставни Многу работи кои се повторуваат по природа може да се постигнат автоматски или со помалку чекори со користење на автоматизација на домот. Наместо да ги исклучите или да ги затемните четири различни светла кога ...

Зошто на Вас и Вашиот бизнис ви е потребен бројач за пари?

CategoriesБлог
Нормално е дека бизнисите секојдневно се обидуваат да просперираат и да растат во нивната  индустрија. Тие се обидуваат да ги намалат трошоците каде што можат и имаат простор, за да заштедат пари. Тие, исто така, се обидуваат да ги направат своите ...

Видео надзор – Енциклопедија на термини

CategoriesБлог
Видео надзор – енциклопедија на термини Видео надзорот е гранка од безбедноста која е доста распространета и има многу опции кои се помалку или повеќе познати на луѓето. Кога станува збор за видео надзор и кога системот е планиран, тој секогаш се ...

Водич за почетници: Мрежни РАК Ормари

CategoriesБлог
Водич за почетници за мрежни рак ормари Сигурно сте кликнале на овој линк бидејќи сакате да купите некаков рак ормар, но не знаете ПОТОЧНО каков. Можеби не знаете дали треба да биде стоечки или ѕиден? Загрижени сте за оние комплицирани длабочини и ...

Како да одберете вистинска резолуција за вашата камера за видео надзор?

CategoriesБлог
Како да одберете вистинска резолуција за вашата камера за видео надзор? Одлучувањето каква резолуција ќе има камерата што е соодветна за вашата апликација не е комплицирано, но може да биде збунувачки ако не сте добро запознаени со најважните факти. Тука ...