Мрежна опрема

Мрежна Опрема

Можете лесно да направите избор за вашите потреби
и голем опсег на додатоци.
Обезбедете флексибилни комбинации за 19 “уреди
со променлива ширина, длабочина и висина.
 The Racksis® Rack Cabinets, се лесно компатибилни
да се соберат до 19 “стандардни уреди поради компактност
дизајн.
Тоа ја зголемува вашата работна и енергетска продуктивност со користење
кориснички ориентирани кабловски организатори кои се
дизајниран да се соберат за двете десни и лева страна
престанок на кабелска сигнализација и контролна опрема .
 Ви обезбедува пасивна контрола на вентилацијата од задниот дел и предниот дел
странични врати еднокреветни / двојно крилести, стакло и 63% perfored
метални врати со пролетни шарки и ваши барања и
оптимизирајте ја вашата селективност. 80% опција за претходната врата е
исто така достапни.
 Постојат вентилациски слотови за вентилатори по целата кабинета, вклучувајќи
типови на отворено кои ви помагаат да ги контролирате и координирате
вентилација и внатрешна климатизација за електронски уреди со
1, 2 4 и 6 групи на вентилатори.
 Постојат повеќе варијабилни додатоци како вертикална
и хоризонтални сокет групи (PDU), кабел организаторите,
вертикални кабелски држачи за серверски апликации, затворање панели
за заштита на статични области, фиксирани и повлекување на полиците,
модифицирани модули за осветлување, панели за печ &
модем.
Network and Server Series Racksis® Rack Cabinet’s
тркалцата и / или нозете за израмнување може да се монтираат на
решетка. Сервер држачите имаат анти превртување на дното
рамка за да се спречи превртување и исклучување за време на
инсталација.

Racksis® кабинети за ѕидови се одликуват со паметен дизајн, лесен за користење
монтажана функција, производи со висок капацитет и голема издржливост.
Се произведуваат со длабочина од 45 см и 60 см за висина од 7U до 20U за да ги задоволат вашите потреби и разни барања.
голем агол на отворање на предната врата, страничните капаци за отворање овозможуваат лесна работа
можност за инсталација и секаков вид на одржување. Racksis® кабинети за ѕидни серии
може опционално да бидат опремени со тркала и израмнувачки ногарки за 9U и погоре.

Untitled-1
Screenshot_5

Стандардна кабина за кабли за ѕид има метална рамка, темперирана стаклена врата, однапред исечен кабелски влез и слот за вентилатор за 2 вентилатори.

Screenshot_1
Screenshot_7
Untitled 2

Racksis® мрежни серии за решетка совршено се вклопуваат во вашата канцеларија и
индустриски барања оттука естетски дизајн, види спектар на додатоци, робусна структура
активна и пасивна вентилација од горниот капак.
Потребните големини “U” се произведуваат во рамките на 60 см, 80 см и 100 см длабочина.
Racksis® стандардната боја за стоење со стандардна мрежа се состои од RAL
9005 Сигнал Црно. Специјалните бои се исто така достапни на барање.
Мрежа
Општи карактеристики:
• Внатрешна активна вентилација со групи од 2 и 3 групи вентилатори.
• вентилатор вентилатор со и без термостат,
• Перфорирана, цврста и стаклена врата апликации
• Единечни и двојни крилести врати за широчина од 600mm и 800mm
• Кабелски влез од задната врата
• Топ покрива и влез од кабел од опциите на горниот капак за кабинетот
600mm и 800mm и 1000mm длабочина
• Долен лист, вклучувајќи пред-сече, бранеа и лизгачки кабли
опции.
• Бочните метални панели се лесно отстранливи и вклучуваат слајд пролетни брави
& заклучува.
• Долната рамка на серверот Rack вклучува анти-до решетки за да се спречи трипалувањето како
стандард
• Рачни и / или израмнувачки стапала
• Опција за зацврстена стаклена врата
• Одлична силна шасија со прилагодливи профили.
• Опција за уредни вертикални кабли за лесни кабинети од 800mm
• Подвижна предна и задна шасија и “U” пазар за 19 “монтажни шини.
• Едноставни опции за лежиште на кабел
• Варијација на галантеријата на видот за лесно поставување на монтажа од 19 ”

Област на апликација
Сервер
Работна станица
Мрежен прекинувач / рутер
Фибер / Cat6 печ-панел
Модем / рутер
Снимање на камера (DVR)
Телекомуникациски кутии за поврзување или
Сплиттери
Надворешен HDD
Резервен диск

Мрежа серија Racksis® Rack кабинет има, израмнување нозе, напред
вратата е стаклена врата од една ветерна метална рамка, отстранлив цврст метал
заден капак со espagnolette и пролетта шарки, пред-намалување на дното
покритие за влез на кабел и вентилирање на горниот капак како стандарден производ.

27. Raksis samo rakovi