Банкарска опрема

Банкарска опрема

Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Slide 5
Slide 5
Slide 6
Slide 6
Slide 7
Slide 7
Slide 8
Slide 8
Slide 9
Slide 9
Slide 10
Slide 10
Slide 11
Slide 11
Slide 12
Slide 12
Slide 13
Slide 13

Визард Системи располага со широка палета на производи во делот на банкарската опрема.

Софистицирани, софтверски и лиценцирани како од Европска Централна Банка така и од Народна Банка на Р.М. ,машини за обрабока на банкноти и кованици.

Исто така располагаме и со повеќе модели на детектори на пари, УВ и МГ детектори, за проверка на автентичноста на бакнотите.  

Како ексклузивни застапници на светскиот бренд за банкарска опрема MASTERWORK AUTOMODULES, нудиме повеќе модели на машини за обработка на банкноти од NC серијата како што се: NC 3500, NC 6000, NC 7100, NC 8500.

Станува збор за софистицирани, софтверски машини за обработка на бакноти кои беспрекорно исполнувајќи ги критериумите, на тестирањата од страна на ЕЦБ и НБРМ, континуирано се наоѓаат на Листите на успешно тестирани машини за обработка на банкноти.

Нашите бројачи ќе Ви помогнат да го изброите точното количество на банкноти, да ја пресметате точната вредност, да правите пачки уредно подредени по лице и ориентација. Да пребројувате со различни модови: микс, деноминација, лице, ориентација, FIT & UNFIT, притоа правејќи ги сите овие функции машината се грижи за валидноста на банкнотите, доколку наиди на сомнителна банкнота алармира покажувајќи ја причината за неподобност.

 

Асортиманот на банкарската опрема со која располагаме опфаќа и сигурносни кеси, сигурносни куфери за транспорт на пари со електрохемиски уреди за заштита, сигурносни огноотпорнисефови во различни димензии, пултни благањи и  временски каси.

Изберете опрема што најмногу одговара на вашите потреби:

Broenje kovanici
broenje na banknoti
Dopolnitelna bankarska oprema

Title

Ценовник

Погледнете ја целосната листа

Види ценовник