Maшини за обработка на кованици – детали

Maшини за обработка на кованици

детали

2

image10

Paraja e metalit është pjesë përbërëse e punës së përditshme dhe manipulimi i saj mund të jetë i mundimshëm dhe zgjat me orë të tëra nëse nuk përdoren makina të përpunimit profesional.
Për të mos humbur kohë dhe energji për të llogaritur dhe cilësuar me dorë monedhat, investuar në një makinë profesionale, për të marrë një hap më tej dhe për të rritur punën tuaj në një nivel më të lartë.
Ne kemi modele të makinave për përpunimin e forgings me kapacitete dhe shpejtësi të ndryshme.

Në shumëllojshmërinë e makinave me monedhë do të gjeni modele nga markë e famshme botërore e pajisjeve bankare CTcoin, modeleve kryesorë Pelican 309 dhe Zebra 309 në zonën e tyre.

Rekomandimi ynë i nxehtë është modeli Pelican 309 S + dhe Zebra 309 për trajtimin e shumave të mëdha të parave metalike për numërimin dhe klasifikimin e shpejtë. Këto modele kanë përdorim më të madh në thesare, tregje, kafene, kabinat e pagesave …

Ose modele të vogla, kompakte, me nivel të lartë të markës Musashi BR 30 dhe Musashi BR 25, të shpejtë dhe shumë të lehtë për t’u përdorur, mos merrni shumë hapësirë ​​dhe kurseni kohë të vlefshme.

Paraja e metalit është pjesë përbërëse e punës së përditshme dhe manipulimi i saj mund të jetë i mundimshëm dhe zgjat me orë të tëra nëse nuk përdoren makina të përpunimit profesional.
Për të mos humbur kohë dhe energji për të llogaritur dhe cilësuar me dorë monedhat, investuar në një makinë profesionale, për të marrë një hap më tej dhe për të rritur punën tuaj në një nivel më të lartë.
Ne kemi modele të makinave për përpunimin e forgings me kapacitete dhe shpejtësi të ndryshme.

Në shumëllojshmërinë e makinave me monedhë do të gjeni modele nga markë e famshme botërore e pajisjeve bankare CTcoin, modeleve kryesorë Pelican 309 dhe Zebra 309 në zonën e tyre.

Rekomandimi ynë i ngrohtë është modeli Pelican 309 S + dhe Zebra 309 për trajtimin e shumave të mëdha të parave metalike për numërim dhe klasifikim të shpejtë. Këto modele kanë përdorim më të madh në thesare, tregje, kafene, kabinat e pagesave …

Screenshot_1

Rekomandimi ynë i ngrohtë Modelet e vogla, kompakte dhe të nivelit më të lartë të markës Musashi BR 30 dhe Musashi BR 25, të shpejtë dhe shumë të lehtë për t’u përdorur, nuk zënë shumë hapësirë dhe nuk kursen kohë të vlefshme….

Untitled