Мрежна опрема

Мрежна Опрема

Screenshot_1
Ju lehtë mund të bëni një zgjedhje kërkesat tuaja të pajisura
me madhësi “U” dhe gamë të aksesorëve vide.
Sigurimi i kombinimeve fleksibël të grumbullimit për 19 “pajisje
me gjerësi, thellësi dhe lartësi të ndryshueshme.
 The Racksis® Rack Cabinets, janë lehtësisht të pajtueshme
për t’u mbledhur në 19 “pajisje standarde për shkak të kompaktit
projektimit.
Rrit produktivitetin e punës dhe të energjisë duke përdorur
organizatorë kabllorë të dizajnuar për përdorim miqësor të cilët janë
projektuar për të grumbulluar për të dy anën e djathtë dhe të majtë
ndërprerja e kabllove të sinjalizimit dhe kontrollit të pajisjeve.
 Ai ju ofron kontrollin pasiv të ventilimit nga ana e pasme dhe para
dyert e krahut të vetme / të dyfishtë me krahë, qelqi dhe 63% të perforuara
dyer metalik me pranverë të varur sipas kërkesave tuaja dhe
zgjedh zgjedhjen tuaj. Opsioni prej 80% i perforuar është
gjithashtu në dispozicion.
 Ekzistojnë lojëra elektronike të ventilatorëve në kabinete të tëra duke përfshirë
lloje të jashtme të cilat ju ndihmojnë për të kontrolluar dhe koordinuar
ventilimi dhe klimatizimi i brendshëm për pajisjet elektronike me
1, 2 4 dhe 6 grupe tifozësh.
 Ka pajisje shumë-variabile të tilla vertikale
dhe grupet horizontale (PDU), organizatorët e kabllove,
tabaka vertikale kabllore për aplikacionet e serverit, panelet e mbylljes
për të mbrojtur zonat statike, rafte të vendosura dhe të nxjerra,
module të rrufeshme, panele për patch &
modem.
Rrjetet dhe seritë e serverit Racksis® Rack Cabinet’s
rrotat dhe / ose këmbët e nivelimit mund të vendosen në
raft. Kabinete raft server kanë bare anti-till në fund
kornizë për të parandaluar përmbysjen dhe fikjen gjatë pajisjeve
instalimit.
Untitled-1

Racksis® Wall kabinete raft rack dallohen me dizajn të zgjuar, përdorues miqësore
montimi i funksionit, shikimi i gamës së produkteve me kapacitet të lartë ngarkimi dhe qëndrueshmëri.
Është duke u prodhuar 45 cm dhe 60 cm thellësi për lartësi 7U deri në 20U për të përmbushur tuajin
kërkesat e ndryshme.
Këndi i hapjes 1300 i derës së përparme, mbulimi anësor i hapjes siguron një operacion miqësor
mundësi për instalim dhe çdo lloj mirëmbajtjeje. Racksis® Wall kabinete raft raft
mund të jetë e pajisur me rrota dhe këmbët e nivelimit për 9U dhe më lart.

Screenshot_5

 

 

Kabineti Standard Rack Wall ka një kornizë metalike prej xhami të rrëmbyer, hyrje të prerjes së kabllove dhe vend i ventilatorit për 2 tifozë.

Screenshot_7
Untitled 2

Kabinete Racksis® Series të rrjetit të rafteve të përhershme përputhen në mënyrë të përkryer me funksionin tuaj dhe
kërkesat industriale prandaj dizajn estetik, gamë e aksesorëve të videove, strukturë të fuqishme
ventilim aktiv dhe pasiv nga mbulesa e sipërme.
Madhësitë e kërkuara “U” janë prodhuar brenda varieteteve të thellësisë 60 cm, 80 cm dhe 100 cm.
Ngjyra standarde e fi kimit të kabinetit të racks Racksis® Network series është RAL
9005 sinjal i zi. Ngjyra të veçanta janë gjithashtu në dispozicion sipas kërkesës.
rrjet
Karakteristika të përgjithshme:
• Ventilim i brendshëm aktiv nga grupet tifozë 2 & 3 palë.
• Tifoz i ventilimit me dhe pa termostat,
• Aplikacionet e dyerve të perforuara, të forta dhe qelqi
• Dyert e dyfishtë me dy krahë me gjerësi 600mm dhe 800mm
• Hyrja e kabllit nga dera e pasme
• Mbulesa kryesore dhe hyrje kabllore nga opsionet e fletëve të mbulimit të lartë për kabinetin
600mm dhe 800mm dhe 1000mm thellësi
• Fletë fundore duke përfshirë hyrjet e kabllove të para-prera, krehur dhe rrëshqitës
opsione.
• Panelet metalike anësore janë lehtësisht të lëvizshme dhe përfshijnë shinat e rrëshqitjeve
& flokët.
• Korniza e poshtme e Server Rack-it përfshin baret anti-till për të parandaluar fikjen si
standard
• Platforma dhe / ose nivelet e këmbëve
• Opsion i dyerve të xhamit të rrëmbyer
• Shasi të shkëlqyeshme të fortë nga profilet e rregullueshme.
• Opsioni i organizatorit vertikal të kabllove që përdoret për përdorim për kabinete thellësi 800mm
• Kasa e lëvizshme para dhe e pasme dhe tregu “U” për binarët në rritje prej 19 “.
• Opsionet e kabllit kabllor miqësor me përdorim
• Variacioni aksesor i vide vargjeve për instalimin e lehtë të 19 “në rritje

Zona e Zbatimit
server
Stacioni i Punës
Rrjeti Switch / Router
Fiber / Cat6 Patch Panel
Modem / Router
Regjistrimi i kamerës (DVR)
Kutitë e lidhjes së telekomit ose
splitters
HDD jashtme
Disk rezervë

Rrjeti i Serisë Racksis® Rack kabineti ka marrë, këmbët e nivelimit, përpara
Dera është e vetme e dyerve prej qelqi me dyer qelqi, metal i ngurtë i lëvizshëm
mbulesa e prapme me spagnoletë dhe pranverë varet, fund i prerë
mbuluar për hyrje kabllor dhe mbuluar lartë ventiluar si një produkt standard.

27. Raksis samo rakovi

Ценовници

Ценовник

Погледнете ја целосната листа

на стр. 55

Види ценовник