Дополнителна банкарска опрема – детали

Дополнителна банкарска опрема

детали

Pajisjet shtesë bankare

Përveç makinave për përpunimin e kartëmonedhave dhe monedhave profesionale, ju mund të gjeni detektorë automatikë të automatizuar për verifikimin e origjinalitetit të kartëmonedhave nga markat Masterwork Automodules, modele të ndryshme të UV DoCash Dyer detektorësh, çanta sigurie për transportin e parave, kasaforta në madhësi të ndryshme dhe flokët për përdorim në shtëpi dhe në shtëpi, boshllëqet me impulse, çanta kohore dhe çfarë jo ende …

Detektor automatik PD-100 Masterwork Automodules punon në parimin: vënien e një kartëmonedhë, detektori e tërheq atë nëpërmjet skanerëve të tij, nëse kartëmonedha është në rregull, ekrani shfaq vlerën nominale të kartëmonedhës së kontrolluar dhe nëse nota bankare është e dyshimtë disa arsye (UV, MG, IMAGE, etj.) e kthen kartolinën dhe tregon arsyen e refuzimit në ekran. Nuk është prova 100% se kartëmonedha është falsifikim, por është e dyshimtë. Përcaktimi nëse një kartëmonedhë është një falsifikim apo jo është bërë nga NBRM. Detektorë automatikë janë kthyer në veglat e nevojshme për të punuar në qendrat tregtare, tregjet, butiqet, parfume, stacionet e benzinës, taksat, restorantet, qendrat e taksave … me një tendencë të vazhdueshme për të rritur aplikimin e tyre nga persona juridikë nga fusha të ndryshme. Lëvizshmëria e tyre, aftësia për të përdorur kabllot pa bateri, i bën ato të përshtatshme për të gjitha bizneset e lëvizshme.

Ky model është një softuer që ofron një kontroll mbi origjinalitetin e kartëmonedhave me 5 valuta me aftësinë për të ndryshuar ose plotësuar monedhat sipas nevojave tuaja.

Detektorët e dritës UV ju lejojnë të kontrolloni mbrojtjen UV të kartëmonedhave. Lehtë për t’u përdorur, kompakt dhe praktik.

Çanta sigurie për transferimin e parave me një përdorim në madhësi të ndryshme. Çanta sintetike përdoren nga kompanitë CIT, bankat dhe subjektet e tjera financiare. Përdorimi një herë siguron sigurinë e mjeteve të transportit. Pasi të hapet, një ngjyrë që nuk mund të fshihet shfaqet në qese. Çdo qese ka numrin e vet unik të serisë, fushat e hyrjes së të dhënave, emrin e kompanisë, personin përgjegjës, specifikimin e përmbajtjes, datën dhe fushën e notës.

Dollapët e sigurisë me bllokime mekanike dhe elektronike, në madhësi të ndryshme. Të përshtatshme për përdorim në shtëpi, hotele, tregje, zyra, etj Ne gjithashtu ju ofrojmë ajrore dhe kutitë kohore me mbrojtje maksimale kundër vjedhjes.

Kuti kohore janë rregulluar në mënyrë që ato të mund të hapen vetëm për një periudhë të caktuar kohore.