Видео надзор

Видео Надзор - Video Surveillance

Визард Системи ДООЕЛ - Авторизиран Дистрибутер на Dahua Macedonia

Vëzhgimi me video është pjesë e pajisjeve të sigurisë teknike që ju ofrojnë siguri më të madhe për mbrojtje kundër vjedhjeve ose ndërhyrjeve në shtëpinë tuaj ose hapësirën e zyrës, sepse në çdo kohë dhe nga çdo anë përmes aplikimit të pajisjes suaj mobile ose kompjuterit mund të keni qasje të menjëhershme në atë që po ndodh ose çfarë kishte ndodhur në shtëpinë ose hapësirën tuaj të zyrës nëpërmjet një materiali të regjistruar (të ruajtura në Hard Disk të Regjistruesit).

Wizard Systems ofron produkte për mbikqyrje video nga prodhuesi i njohur i kamerave në botë – Dahua. Kjo kompani është një lider global në industrinë e sigurisë teknike. Produktet dhe zgjidhjet e ofruara nga Dahua përdoren në mbi 160 vende dhe rajone të botës dhe janë me çmimin më të ulët dhe cilësinë më të lartë në kategorinë e saj. Nëpërmjet produkteve të saj, Dahua ofron cilësi të lartë, montim të shpejtë, instalim, performancë dhe shpërndarje, qëndrueshmëri dhe stabilitet.

Pajisjet e mbikqyrjes video ndahen në:
* Kamera analoge
* Kamera dixhitale IP

Teknologjia e përdorur nga lexuesit e kësaj pajisjeje është: Analog, AHD, HDCVI, IPC, IP, DVR, HCVR, XVR, NVR, Turbo HD

Kamerat Dahua janë ndër më të mirët në botë. Ata mund të jenë Kamera Dome, Kamera Bullet, Kamera Speed ​​Dome, Kamera Termike dhe Kamera ANPR.
Dahua garanton cilësi të lartë duke përdorur zgjidhjet më të fundit të teknologjisë për të siguruar besueshmëri dhe besim tek përdoruesit. Dahua po investon vazhdimisht në inovacionin e R & D.

Wizard Systems është një importues i përgjithshëm për Maqedoninë e kamerave dhe pajisjeve të mbikqyrjes video nga prodhuesi botëror Dahua. Sistemet Wizard garantojnë që ju do të merrni zgjidhjen më lirë, më kualitative, më të shpejtë dhe zgjidhje më e sigurtë për video mbikëqyrje!

Sporedba na kvalitet na kameri
Screenshot_5