Интелегентни Алармни Системи

Интелегентни Алармни Системи

Intelligent Alarm Systems

Sistemi i alarmit të sigurisë është dizajnuar për të zbuluar ndërhyrje – hyrje të paautorizuar (vjedhje) – në një ndërtesë ose në një zonë tjetër. Alarmet e sigurisë përdoren në mjedise rezidenciale, komerciale dhe industriale për të mbrojtur kundër vjedhjeve apo vjedhjeve ose dëmtimit të pronës, si dhe mbrojtjen personale kundër ndërhyrës.

Wizard Systems ju ofron një zgjidhje për të siguruar shtëpinë tuaj ose zyrën e zyrës me sistemet e alarmit nga prodhuesi SATEL.

 

Kush janë Satel dhe cilat janë ato autentike?

 

Mbrojtja profesionale e çdo lloji të ambienteve, si dhe personat që qëndrojnë në to, përmes zgjidhjeve të avancuara, por funksionale dhe efektive – këto pak fjalë mund të shërbejnë si përshkrimi më i shkurtër i misionit të SATEL, një prodhim 100% të prodhuesve të sistemit të sigurisë evropiane. Për shkak të integritetit të saj të biznesit dhe theks të veçantë në cilësinë e lartë dhe gamën e gjerë të produkteve që ofron, markë SATEL konsiderohet shumë në industrinë e sistemit të alarmit për më shumë se 25 vjet. Gama e gjerë e mbi 400 produkteve ofron mundësi të panumërta për të krijuar siguri, automatizim shtëpiak, alarm zjarri, kontroll të qasjes, mbrojtje nga përmbytjet dhe monitorim të sistemit, të përshtatura sipas nevojave individuale të secilit përdorues.

 

Panelet e kontrollit të alarmit

Sistemet e alarmit janë gamën më të rëndësishme dhe më të madhe të prodhimit të SATEL. Për shkak të gamës së gjerë të pajisjeve të ofruara, ata lehtë mund t’i përgjigjen kërkesave me zgjidhje specifike dhe cilësi që do të plotësojnë kërkesat e objektit të mbrojtur. Midis produkteve të ofruara ka pajisje që ndryshojnë në aspektin e funksionalitetit dhe aplikimit: nga module të thjeshta të përshtatshme për instalim të shpejtë në panelet e kontrollit të avancuar që kombinojnë funksionet e alarmit me automatizimin dhe kontrollin e qasjes.

  • Për objekte të vogla
  • Mbrojtje e thjeshtë dhe instalim i shpejtë
perfecta logo
  • Për zonën e mesme dhe të madhe
  • Mbrojtja themelore dhe kontrolli i lehtë
versa logo
  • Për zonën e mesme dhe të madhe
  • Nivel i lartë i mbrojtjes dhe vendosjes për automatizim
integra logo
  • Më së miri për zonën e madhe
  • Mbrojtje inteligjente për të gjitha llojet e nevojave

Lista e Çmimeve

Lista e Çmimeve

Kliko këtu